Project jongeren Kempen en Antwerpen

Speciaal voor jongeren (tussen 11 en 25 jaar) is er een nieuw project om met een ervaringsdeskundige te spreken over drankgebruik-drankmisbruik-drankprobleem of andere vragen in verband met alcohol. Het project is ontstaan uit het Comité Openbare Informatie van de AA maar is niet gekoppeld aan AA.

Het is een privé-initiatief gedragen door enkele AA'ers die als vrijwilligers/ervaringsdeskundigen hun anonimiteit prijsgeven en op vraag infosessies geven in scholen, jeugdbewegingen, oudercomités enz. Zij geloven erin dat door open te praten over hun drankprobleem en herstel de jongeren ook minder schroom zullen hebben om over hun persoonlijke ervaringen en twijfels te vertellen.
Jongeren moeten wel zélf het initiatief nemen om na de infosessie verder contact op te nemen. Op vraag kan er afgesproken worden voor een gesprek van persoon tot persoon; anonimiteit is gewaarborgd. Indien nodig wordt er doorverwezen en begeleid naar andere hulpverleners zoals JAC's, CLB's, Slachtofferhulp, Altox, ADIC, ontwenningscentra, Al-Ateen of Al-Anon.

Tel: 0493/07.27.49

e-mail: project.jongerenkempen@telenet.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.