Zelfhulpgroep De Bongerd

Zelfhulpgroep De Bongerd begeleidt reeds 30 jaar mensen met een verslavingsprobleem naar een bevrijd en stabiel leven, zonder verslavingsonderhoudende vervangende middelen en zonder financiële kosten. Er wordt gewerkt vanuit de ervaring dat verslaving geen ziekte is, en dat er dus geen medicament bestaat om een verslaving op te heffen.

De verslaving is een gevolg van persoonlijke onderliggende problemen die het denken, voelen en beleven bezwaren en beknellen. Het bereiken van een geestelijke bevrijding staat in de benadering centraal met herstel van de lichamelijke balans of stofwisseling als eerste stap.

Deze benadering en aanpak heeft reeds veel deelnemers geholpen om bevrijd te worden én te blijven. Vanuit eigenlijf-ervaringsdeskundigheid biedt de groep opvang, herstel en nabegeleiding aan mensen met een divers verslavend gedrag zoals afhankelijkheid van alcohol-, medicatie-, legale en illegale drugs- en gokken.

Er zijn wekelijkse samenkomsten op maandag van 20 tot 22 uur op de bovenverdieping van de Hoofdbibliotheek, Deken Bernardstraat 5 te Maasmechelen.

Chris Vanderlee

Rijksweg 453, 3630 MAASMECHELEN

Tel: 0473/43.76.17

Gerelateerde items (op tag)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.