AA zonder god vzw

AAzondergod vzw - Alcoholisme is een ziekte, daar heb je niet om gevraagd, je draagt hiervoor geen verantwoordelijkheid. Je bent wel verantwoordelijk voor de mate waarin je er iets aan doet. Een zelfhulpgroep kan je drankmisbruik stoppen en helpen nuchter te worden.

Anonieme Alcoholisten biedt twaalf stappen , deze stappen zijn heel nuttig en zijn een gids naar een gelukkig leven zonder alcohol.

Deze stek richt zich naar anonieme alcoholisten aa-ers en mensen met een drankprobleem die het woord god ruimer zien dan zijn enge betekenis zoals aan ons gedurende de eeuwen overgeleverd. Vrijzinnig atheist, agnost, christen, protestant of je volgt het boedhisme of de islam, met of zonder religie of je gaat naar SOS nuchter of zelfhulp, het doet er niet toe.

Je kunt je, onderaan de pagina, inschrijven in onze emailgroep, enige voorwaarde is dat je naar AA gaat of minstens wil stoppen met drinken. Een beetje drinken of "sociaal drinken" lukt niet volgens ons. Wij zijn geen officiële AA-groep, we kunnen wel een instap bieden of een aanvulling vormen.

Laat het eerste glas staan, het is voor ons gemakkelijker om helemaal geen alcohol te drinken dan enkele glazen...eenmaal begonnen kan ik niet meer remmen.

Mensen met een verslaving zijn meestal heel gevoelige en verstandige mensen. Wij willen de leegte van onze verslaving invullen met iets anders. Wij leren te beseffen dat we zelf ons eigen geluk in handen hebben, wij hebben hier geen enkel product voor nodig. Geluk ligt in onszelf !

Email: aa.zondergod@belgacom.net

Website:  AAzondergod

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.