Dagperdag zelfhulpgroep

Dagperdag zelfhulpgroep - Dit is een e-mail groep voor mensen die deel uitmaken van de anonieme alcoholisten en samen over hun drankprobleem wensen te spreken. Ze proberen gelukkig nuchter te blijven door het toepassen van de twaalf stappen en de twaalf tradities van AA. Het doel van de groep is een aanvulling te vormen op de gewone AA-vergaderingen . Dit is geen officiële AA-groep .

Wat doen we ?

Wij zijn AA- leden die het E-groepje gebruiken als aanvulling op onze wekelijkse AA-vergadering. (Wij blijven ervan overtuigd dat de "cybergroep" deze vergadering nooit zal kunnen vervangen ). Zoals de omschrijving vertelt zijn we mensen die proberen gelukkig nuchter te blijven aan de hand van de twaalf stappen en de twaalf tradities van AA.

Wij bespreken via e-mail een door de chairman gekozen onderwerp. De onderwerpen zijn allemaal AA gerelateerd. Elke maand wordt een stap en een traditie besproken. De volgorde hiervan is dezelfde als de maanden. Daarnaast worden andere thema's besproken. Vanzelfsprekend kunnen de leden ook suggesties doen. Ook persoonlijke problemen kunnen aan bod komen.

Hoe werken we ?

Net zoals in de gewone vergaderingen hebben we ook hier een chairman (moderator). Om de zes maand neemt een ander lid deze functie op zich.

Eenmaal ingeschreven bij de groep gebruiken we een gemeenschappelijk E-mail adres waar iedereen zijn mail naartoe stuurt. Iedereen die bij de groep is aangesloten krijgt die mail. Niet leden kunnen deze niet zien en kunnen er ook geen toegang toe krijgen. Als je mailt moet je dus ook steeds het adres gebruiken waarmee je je ingeschreven hebt. Wij zouden je ook willen vragen om je instellingen zo aan te passen dat enkel je voornaam en je gemeente zichtbaar is.

Je bent niet verplicht deel te nemen aan de besprekingen, we vinden het wel tof. Om onze anonimiteit te beschermen zal de moderator je elke maand vragen je lidmaatschap te bevestigen.( Overvolle mailboxen op niet meer gebruikte adressen, hervallers die geen interesse meer betonen enz...worden op deze manier vermeden).De groep wordt hiervan op de hoogte gehouden.

Belangrijke beslissingen worden steeds in groep genomen.

Email: dagperdag-owner@yahoogroups.com

Website: http://www.dagperdag.tk/

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.