Stoppen! Met je verslaving...

Mag ik mij even voorstellen? Ik ben Anonieme Alcoholist...

De webstek stoppen.be is gebaseerd op zelfhulp en geeft hierover informatie en ervaringen.

Consulteer steeds je arts, deze site kan hoogstens leiden tot het vinden van een weg naar de nodige nazorg om het stoppen vol te houden. De ervaring van vele maakt de belofte waar dat een vreugdevol leven altijd mogelijk is.

Wat dit wil zeggen, en hoe het mij geholpen heeft is één van de thema's van deze webstek. Het hoofdthema is stoppen met verslaving, voor mij waren alcohol en nicotine het middel.

Wandel rustig rond en geef uw mening, waarbij een groots citaat door mijn hoofd gaat: “Laat ons onszelf niet zo verdomd au sérieux nemen...”.Vele honderden vergaderingen, samen met lotgenoten leerden mij dat de grote waarheid niet bestaat. Ze bestaat wel, maar elk heeft zijn eigen waarheid, die van mij is niet die van jou. Mij werd geleerd dat ik in verband met mijn waarheid niet verkeerd kan zijn zolang ik kan toegeven dat mijn waarheid van vandaag niet die van morgen hoeft te zijn, ik blijf best open staan voor verandering. Wanneer ik met grote overtuiging iets beweer gaat het dus over mijn waarheid van vandaag. Het is door te luisteren naar vele waarheden en er uit te nemen wat mij past dat ik ben wie ik ben. Nog niet wie ik zou willen zijn maar ook niet wie ik was. De meeste vertellingen die ik hoorde gingen over hoe het was, wat de beloften zijn over hoe het kan worden en over de manier waarop men bezig is om dat te bereiken. Die bezigheid is waarlijk een avontuur. Meestal zelfs een heel aangename ervaring.

Website: www.stoppen.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.