Het Vertrek vzw - Het Vertrek startte in 1989, op vraag van een aantal singels, met het organiseren van enkele weekends voor alleenstaanden. Er ontwikkelde zich een formule die op een steeds groeiende belangstelling mocht rekenen. In 1993 werd besloten de werking een steviger structuur te geven in de vorm van een vzw. Vanaf 1997 ging Het Vertrek ook nauwer samenwerken met een aantal regionale groepen (zie regionale groepen).

RAVAL - Recreatie en Activiteiten - Vereniging voor Alleenstaanden

RAVAL - Recreatie en Activiteiten Vereniging voor Alleenstaanden - ontstond in 1980 vanuit een behoefte aan een niet-commerciële club voor alleenstaanden.

Groei

De kleine groep evolueerde van feitelijke vereniging over VZW tot Erkende Organisatie. Met haar bijna 1000 leden is RAVAL dé grootste en belangrijkste niet-commerciële organisatie voor alleenstaanden in Vlaanderen.

Voor wie?

RAVAL richt zich tot alle alleenstaanden die een nieuwe vriendenkring willen uitbouwen. Het eventuele probleemstadium, door het alleen zijn, hebben ze evenwel achter de rug. Zowel ongehuwden, uit de echt- en feitelijk gescheidenen, als weduwen/weduwnaars zijn hartelijk welkom.

Oever vzw is een niet-commerciële vereniging voor Singles...

 •     Geen huwelijksbureau ...
 •     Geen bemiddelingsbureau ...
 •     Oever vzw is lid van Allegro vzw ...
 •     Wekelijks een 15-tal activiteiten ...

Wat kost het ?

Het lidgeld bedraagt € 68 voor de eerste 12 maanden.

Voor iedere aanéénsluitende periode van 12 maanden (hernieuwing) bedraagt het lidgeld € 58

 •     Praatcafés
 •     Wandelingen
 •     Fietstochten
 •     Allerlei sporten
 •     Theater & Film
 •     Culturele activiteiten
 •     Etentjes
 •     Fuiven
 •     Reizen & Weekends (*)

(*) Organisatie Coconut Travel, Lic A127

JAG vzw is een Limburgse activiteiten vereniging die is opgericht in 1992 en zich richt op jonge singles tussen 23 en 50 jaar.

De vereniging telt gedurende een werkjaar gemiddeld 400 leden en is volledig gedragen door vrijwilligers.

Elke maand organiseren onze leden voor elkaar verschillende activiteiten in een ongedwongen sfeer.

Een greep uit onze activiteiten : praatcafe's, fuifen, kermissen, pretparken, festivals, etentjes, dansen, wandelingen, bioscoop avonden, weekendjes, sportdagen, ...

V.Z.W. Houvast is een vereniging die informatie, dienstverlening, communicatie  en ontspanning wil aanbieden. De site van V.Z.W. Houvast is geen datingsite.

incres.gifWij zijn een vrijetijdsgroep voor alleenstaanden tussen ongeveer 30 en 55 jaar en wie zich in deze leeftijdsgroep thuisvoelt.

Op basis van een programma dat om de twee maanden verschijnt, organiseren wij culturele, sportieve en ontspanningsaktiviteiten, zoals bezoeken aan tentoonstellingen, toneel en muziek, filmavonden, wandelingen, fietstochten enz. gevolgd door een etentje of een uitje. Weekends en reizen staan ook op ons programma.

Aarzel niet met ons kennis te maken. Wij zijn een eerlijke groep die, zonder winstbejag vrije tijd aangenaam en interessant doorbrengt. We zijn niet grootschalig of commercieel, maar we willen een (h)echte vriendenkring zijn.

Christelijke groep voor alleenstaanden - Het doel van deze organisatie is het opbouwen van vriendschap met God en je naaste. Alle alleengaanden vanaf 25 jaar zijn bij ons welkom. We werken interkerkelijk en zijn ondertussen uitgegroeid tot een jonge organisatie die over heel Vlaanderen haar deelnemers kent. U bent van harte welkom op onze activiteiten, jong en oud, gescheiden en/of weduwen. We organiseren opbouwweekenden, wandeldagen, vakanties, praatavonden, enz. Indien verplaatsingsproblemen of geen wagen, dan zien we uit naar vervoer.

Eisenhowerlaan 31, 2820 BONHEIDEN

Tel: 015/41.14.68

Tel: 0485/02.08.18

Bereikbaarheid: maandag tot en met vrijdag tussen 17 en 21 uur

e-mail: lieve.moortgat@telenet.be

Website: www.c-g-a.be

Allegro is een koepelorganisatie van niet-commerciële groepen voor alleenstaanden (zowel voor ongehuwden, echtgescheidenen, weduwen en weduwnaars) en verenigt deze groepen met behoud van hun eigen identiteit en doelstellingen. De voornaamste doelstellingen zijn:

We zijn een eigentijdse en eigenzinnige vrouwenorganisatie met een duidelijke visie op mens en samenleving. Dus willen we meepraten over wat vrouwen vandaag denken, voelen en beleven. Met een alerte en scherpe blik waken we over vrouwenrechten.

We verdedigen daarbij vooral de belangen van vrouwen met minder kansen en in het bijzonder van alleenstaande vrouwen. We ijveren voor de emancipatie van vrouwen en voor gendergelijkheid.

Heel wat mensen voelen zich op de een of andere manier alleen, bijvoorbeeld door een mislukte relatie, verlies van de partner, contactprobleem, niet gehuwd zijn. Sommige alleenstaanden kiezen bewust voor deze situatie en ervaren dit alleen-zijn helemaal niet als problematisch. Anderen daarentegen kunnen er erg onder lijden en geraken in een isolement. Op feestjes, reizen, uitstapjes voelen ze zich soms te veel. Daardoor trekken velen zich terug van het sociale leven.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.