Bethesda vzw

Heel wat mensen voelen zich op de een of andere manier alleen, bijvoorbeeld door een mislukte relatie, verlies van de partner, contactprobleem, niet gehuwd zijn. Sommige alleenstaanden kiezen bewust voor deze situatie en ervaren dit alleen-zijn helemaal niet als problematisch. Anderen daarentegen kunnen er erg onder lijden en geraken in een isolement. Op feestjes, reizen, uitstapjes voelen ze zich soms te veel. Daardoor trekken velen zich terug van het sociale leven.

KONTAKTPUNT

p/a Bethesda vzw/Dieplaan 29 bus 17, 3600 GENK

Tel: 089/36.32.69

e-mail: info@bethesda.be

Website: www.bethesda.be

Deze ontmoetingsgroep voor alleenstaanden is een project van Bethesda vzw - Christelijk Centrum voor Hulpverlening en Vorming. Om de twee weken is er samenkomst op zaterdagavond in een zaal van De Zaaier, Runkstersteenweg 303 te Hasselt. Er is afwisselend een praatavond en een vormingsavond voor alleenstaanden van alle leeftijden en diverse achtergronden. Programma op aanvraag via mail.

Aanvullende informatie

  • Extended Classes: grid-double hilite

Gerelateerde items (op tag)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.