Het Vertrek vzw

Het Vertrek vzw - Het Vertrek startte in 1989, op vraag van een aantal singels, met het organiseren van enkele weekends voor alleenstaanden. Er ontwikkelde zich een formule die op een steeds groeiende belangstelling mocht rekenen. In 1993 werd besloten de werking een steviger structuur te geven in de vorm van een vzw. Vanaf 1997 ging Het Vertrek ook nauwer samenwerken met een aantal regionale groepen (zie regionale groepen).

Vanaf 1997 ging Het Vertrek ook nauwer samenwerken met een officieel erkend reisbureau met licentie, waardoor wij volledig in orde zijn met de Belgische reiswetgeving.

VZW Het Vertrek biedt singles en éénoudergezinnen een uniek aanbod van dagtochten, weekends en reizen naar ieders budget en voorkeur. Sportief, cultureel, een citytrip of een verwenweekend, wij trachten een zo ruim mogelijk programma aan te bieden waarin iedereen zijn gading kan vinden. Zo geniet je niet alleen van een vakantie op jouw maat, maar ontmoet je tijdens deze vakanties ook andere singles met dezelfde interesse. Al onze begeleiders zijn of waren ooit single, waardoor zij uitstekend vertrouwd zijn met de problematiek van het single-zijn binnen onze maatschappij. Zij dragen niet alleen zorg voor de organisatie en het welslagen van de reis, maar besteden daarnaast ook veel aandacht aan het sociale karakter van onze reizen en weekends. Daarom grijpen wij in ons programma-aanbod ook vaak terug naar budgetvriendelijke groepsaccommodatie waar we samen, onder leiding van onze begeleider, dikwijls ook het koken voor onze rekening nemen. Op deze manier vermijden we niet alleen dure single-toeslagen, maar tevens zijn dit soort reizen en weekends meteen ook erg bevorderlijk voor de groepssfeer.

 

VZW Het Vertrek

Bovenpoortstraat 12

3400 Landen

België

Telefoon       02 3770580

Email           info@vertrek.be

Website:      http://www.vertrek.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.