PAS(S) Groep

De PAS(S)-groepen zijn zelfhulpgroepen voor en door (jong-)volwassenen met autisme. Ook wie vermoedt dat hij of zij autisme heeft, is welkom bij PAS(S). De afkorting staat voor Personen in het AutismeSpectrum of Personen met een Autisme Spectrum Stoornis.

PAS(S) organiseert momenten waarop mensen met autisme elkaar kunnen ontmoeten. Zo kunnen ervaringen worden uitgewisseld en ontstaan spontaan misschien wel leermomenten. Voor wie zoekt naar een diagnoseof pas een diagnose heeft, kan er herkenning en erkenning worden gevonden. Ook een ongedwongen babbel met deelgenoten is mogelijk.

PAS(S) wil zoveel mogelijk onafhankelijk werken, gedragen door en voor mensen met autisme; ondersteund waar nodig. PAS(S) wil ten slotte ook waar mogelijk bruggen bouwen tussen mensen met en mensen zonder autisme. Zo kunnen alle organisaties en personen die op een verantwoorde manier met autisme bezig zijn, een beroep doen op de leden van PAS(S) voor inspraak, overleg, getuigenissen, enz. PAS(S) is pluralistisch en brengt respect op voor ieders zijn.

PAS(S) wordt ondersteund door de Vlaamse Vereniging Autisme (die o.a. de uitnodigingen verstuurt) en heeft afdelingen in Brussel, Leuven, Antwerpen, Turnhout, Mechelen, Hasselt, Gent, het Waasland en Brugge. Doorgaans plant elke afdeling één ontmoeting of activiteit per maand.

Voor een persoonlijke uitnodiging op de activiteiten kan men bellen naar de Autismetelefoon: 078/152.252 op maandagavond van 20.30 tot 22 uur of vrijdagnamiddag stuur een e-mail naar Ann@autismevlaanderen.be.

http://www.autismevlaanderen.be

Gerelateerde items (op tag)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.