Fout
  • Fout tijdens het laden van de module MySQL server has gone away SQL=SELECT m.id, m.title, m.module, m.position, m.content, m.showtitle, m.params, mm.menuid FROM bkzf_modules AS m LEFT JOIN bkzf_modules_menu AS mm ON mm.moduleid = m.id LEFT JOIN bkzf_extensions AS e ON e.element = m.module AND e.client_id = m.client_id WHERE m.published = 1 AND e.enabled = 1 AND (m.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_up <= '2018-07-23 02:18:01') AND (m.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR m.publish_down >= '2018-07-23 02:18:01') AND m.access IN (1,1,4) AND m.client_id = 0 AND (mm.menuid = 1039 OR mm.menuid <= 0) ORDER BY m.position, m.ordering

Jonass

JONASS ((JONgeren met een Autisme Spectrum Stoornis) is een werking voor jongeren van 13 tot 18 jaar met een normale begaafdheid en autisme. Er zijn maandelijkse activiteiten tijdens dewelke zij met elkaar kunnen praten over hun ervaringen op school, of over andere onderwerpen. De hoofdbedoeling is dat er ontmoetingskansen zijn voor jongeren met min of meer dezelfde problematiek.

JONASS wordt georganiseerd door de vrijetijdswerking van KVG Vlaams-Brabant en is ontstaan vanuit een vraag van enkele scholen en na bevestiging door de ouderwerking van de VVA. Jonass is een verlengde van de PASS-groep, de activiteiten staan ook op de website www.pass-partout.be, met dit verschil dat de PASS er is door en voor personen met autisme en dat er bij JONASS begeleiding voorzien is. Ook jongeren zonder autisme of familieleden mogen deelnemen.

JonASS start vanaf zomer 2013 met een nieuw project JonASS+

Dit is een vrijetijdsproject voor jongeren van 18 tot 30 jaar met een normale tot hoge begaafdheid en ASS.

In deze werking gaan de jongeren met behulp van een begeleider zelf activiteiten en bijeenkomsten organiseren voor JonASS+.

JonASS is ontstaan vanuit een vraag van enkele scholen en de ouderwerking van de VVA.

We komen zowat overeen met een 'verlengde' van de PASS-groep zeg maar.

Onze activiteiten staan verderop op de website, dus neem gerust eens een kijkje ; )

Het grote verschil is dat we niet alleen een jeugdwerking voor en door personen met autisme zijn,

maar en er bij JonASS ook jongeren zonder autisme  ( vrienden, familie, ... )  welkom zijn en deelnemen.

JonASS werd opgericht door vrijwilligers van "De Kraanvogel" (een vrijetijdswerking van KVG-Vlaams-Brabant).

We zijn ondertussen een zelfstandige jeugdvereniging met ondersteuning van de KVG en VVA.

Griet Reyniers / De Kraanvogel Tiensesteenweg 63 3010 LEUVEN

Tel: 016/23.51.61 Tel: 0478/03.32.85

e-mail: vrijetijd.vlaams-brabant@kvg.be

Website: www.jonass.be