Limen/iands flanders vzw

Limen/IANDS Flanders - Limen (Latijn voor drempel) werd opgericht in 1997 en vormt de Vlaamse afdeling van de in de VS gevestigde International Association for Near-Death Studies (IANDS). Het is een vrijwilligersvereniging die de belangen van de BDE'er zelf centraal stelt en waar BDE'ers en belangstellenden terecht kunnen met alle aspecten die aan het fenomeen verbonden kunnen zijn.

Zoals reeds aangehaald in de voorafgaande teksten is het doel van de vzw Limen in contact te komen met bijna-doodervaarders en hun omgeving, zodat zij het BDE-fenomeen een plaats kunnen geven in hun leven. De vzw Limen schenkt ook speciaal aandacht aan milieu’s waarin de BDE regelmatig voorkomt, zoals in ziekenhuizen. Ook de studierichtingen met opleiding verpleegkundige en de medische opleidingen trachten wij te informeren zodat afgestudeerden over een degelijke kennis en objectieve inzichten beschikken wat betreft de BDE en zijn gevolgen voor wie het overkomen is. Verder zijn wij bereid om iedere organisatie of vereniging te informeren over het fenomeen van de BDE bij middel van voordrachten en lezingen of door deel te nemen aan debatten en workshops welke hiermee verband houden.

Limen/IANDS Flanders organiseert elk halfjaar in één van de Vlaamse provincies een ontmoetingsdag en publiceert vier keer per jaar het ledenblad 'Levenslicht' met bijdragen over BDE en andere perimortale onderwerpen.

Voorzitter

Stan Michielsens
0485.755880
vzw.limen@yahoo.com

Vragen over wetenschappelijke aspecten van BDE ?

Raymond Saerens
03.889 36 36
raymond.saerens@telenet.be

Antwerpen & Beheer Website

Luc Thomaes
09.3467029
thomaesluc@gmail.com

Brabant

Paul Robbrecht
0499.775301
paul.robbrecht@telenet.be

Brussel/Wallonië

Guy Vander Linden
0497.613615
guyvdl32@hotmail.com

Limburg

Johan Van den Broeck
08.9721881
kathia.bracke@telenet.be

Oost Vlaanderen

Regina Coopman
09.3854558

West Vlaanderen

Nadine Ooghe
0477411497
nanengelhuys@gmail.com

Website

www.bijnadoodervaring.be

 

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.