Ups & Downs vzw

UPS & DOWNS vzw richt zich tot mensen die te maken hebben met de manisch-depressieve (bipolaire) stoornis of mensen die lijden aan frequente en langdurige depressies. Ook familie of vrienden met interesse, en in het bijzonder jongeren zijn welkom.

Maandelijks worden samenkomsten georganiseerd door de regionale zelfzorggroepen in Aalst, Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt, Ieper, Leuven en Mechelen. Tijdens de bijeenkomsten kan men leren van elkaars ervaring en krijgt men duidelijke en gedetailleerde informatie over de manisch-depressieve stoornis. Medicatie- en therapietrouw worden benadrukt. Verder verstrekt de vereniging om de drie maanden informatie via het ledenblad 'Ups & Downs' en een actuele handleiding met informatie over de bipolaire stoornis. Ten slotte wil de vereniging het brede publiek sensibiliseren en informeren door lezingen met getuigenis. Via deze weg wordt misschien ooit het taboe doorbroken dat nu nog rust op problemen met geestelijke gezondheid.

website : www.upsendowns.be

Contact
Ups & Downs vzw
Maatschappelijke zetel:
Tenderstraat 14 9000 Gent
Telefonisch contact: zie regiogroepen

Dringend telefonische opvang:
106 (Tele-onthaal) of 02/649 95 55 (De Zelfmoordlijn)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.