Kanactiefplus vzw

De behandeling van borstkanker is voor velen een moeilijke periode, waar heelkundige ingrepen, chemotherapie en/of hormonale therapie en radiotherapie elkaar opvolgen. Deze behandelingen zijn meestal ingrijpend en hebben zowel lichamelijk als psychologisch een grote impact. Omwille van vermoeidheid, angst, emotionele ontreddering en gebrek aan fut worden fysieke inspanningen vermeden.

Deze inactiviteit veroorzaakt juist spierafbraak en accentueert bijgevolg de vermoeidheid.

Kanactiefplus is gegroeid uit het revalidatieprogramma KanActief van UZ Gasthuisberg te Leuven. Na afronding van dit programma blijft bij veel vrouwen immers de wens bestaan om de fysieke conditie op peil te houden en elkaar terug te zien. Het gedeelde verleden van de deelneemsters, het huidige plezier en het welbevinden na de inspanning maken voor een groot deel het succes van de vereniging. Naast aangepaste lichaamstraining in groep worden eveneens allerlei activiteiten georganiseerd die de groep samenbrengt en de positieve verbondenheid benadrukt.

Lies Serrien Konijnenhoekstraat 65 3053 HAASRODE

Tel: 0474/61.82.78 e-mail: lies.serrien@billiet.net

Website: www.kanactiefplus.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.