Hedera Klein Brabant vzw

Deze vereniging richt zich vooral tot borstkankerpatiënten (vrouwen en mannen) in Klein Brabant (Puurs, Bornem, Sint-Amands) maar iedereen die aanklopt is welkom. De zelfhulpgroep staat met al zijn leden, kennis en ervaring klaar om altijd en onder alle omstandigheden te helpen en te steunen.

De leden hebben het allemaal meegemaakt: de operatie, de chemo, de bestraling, de haaruitval en andere bijwerkingen en gevolgen van de behandeling, de lange weg naar genezing en een nieuw leven. Persoonlijke contacten kunnen na afspraak. Hedera organiseert geregeld voordrachten waarbij allerlei veel voorkomende fysieke problemen bij borstkanker aan bod komen, maar ze maken ook plezier op feestjes (barbecue, receptie, kerstfeest, ...), wandelingen, uitstappen en andere leuke activiteiten zoals bloemschikken. De partner, vrienden en familie kunnen eveneens deelnemen. Op de nieuwe website vindt men informatie en kan mijn zijn of haar verhaal kwijt.

Nicole Van Geel Victor de Witstraat 54 2880 HINGENE-BORNEM

Tel: 0473/73.12.66 Tel: 03/889.92.56

Bereikbaarheid: tweede telefoonnummer: na 17 uur en in het weekend

e-mail: nicole.van.geel@telenet.be

http://www.hederakleinbrabant.be/

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.