Bewuster verder leven

Bewuster Verder Leven richt zich tot vrouwen die geconfronteerd worden met borstkanker. Deze zelfhulpgroep geeft praktische informatie en morele steun aan vrouwen die met deze problematiek geconfronteerd worden. Vrijwilligsters staan ter beschikking zowel voor als na de ingreep. Het samen kunnen delen in een ervaringsbeleving is hierbij van kapitaal belang.

De lotgenotenworden ook samengebracht in maandelijkse bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten kunnen louter ontmoetingsmomenten zijn, meestal wordt er ook deskundige informatie gegeven over problemen rond borstkanker: voeding, verzorging en verwerking zijn o.a. thema's die aan bod komen.

Deze bijeenkomsten zijn vrijblijvend en anoniem; er is geen lidgeld aan verbonden. Zij vinden plaats elke eerste vrijdag van de maand van 17.30 tot 19 uur in het Parochiaal Centrum, Otegemstraat 18, 8550 Zwevegem. Een folder rond de werking is beschikbaar.

Francine Dewilde

Kwadepoelstraat 50, 8550 ZWEVEGEM

Tel: 056/75.63.81

Fax: 056/75.98.16

Bereikbaarheid: voormiddag

e-mail: francine.dewilde@skynet.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.