Deze kontaktgroep is een initiatief van twee vroedvrouwen. Zij ondersteunen en informeren moeders die borstvoeding willen geven of reeds geven. De steun bestaat uit het geven van een inforeeks: 'Borstvoeding: Hoe en Waarom?'. Hierin komt alles wat met borstvoeding te maken heeft aan bod.

Je kindje voeden met de borst is voor jou als mama een zeer unieke ervaring en bovendien een intens gebaar van onvoorwaardelijke liefde. Voor je baby is borstvoeding van onschatbare waarde, zowel op voedingskundig, immunologisch als psychologisch vlak. Het is een natuurlijke cocktail van voedingsstoffen, vitamines, mineralen, antistoffen,… en heel veel liefde.

MamAditi vzw - Enkele jaren geleden was "onthaasten" nog een modewoord, intussen is het voor veel mama's een noodzaak gebleken. Het goed doen op het werk, een huis bouwen, een huishouden runnen, een stabiele relatie onderhouden, ... waar blijft er in dit kluwen nog plaats over voor de opvoeding van je kindjes? De mama's die elkaar gevonden hebben in MamAditi gaan samen op zoek naar een antwoord op die vraag. Het is zo veel makkelijk als je eens kan gluren bij de buren, je hart kan luchten bij iemand die in dezelfde levensfase zit, eens kan luisteren naar soortgelijke verhalen.

MamAditi vzw ontsproot uit de behoefte van mama's om elkaar te treffen. Zowel op een forum als op echte bijeenkomsten (MamaMeets). Er wordt gekeuveld over alles wat komt kijken bij (op)voeden, dat gaat over zwangerschap, bewust bevallen, borstvoeding, dragen, slapen, luieren,introductie van vast voedsel, ... maar net vanuit een iets andere invalshoek: natuurlijk ouderschap, vertrekkend vanuit de behoefte van het kind.

De vrijwilligers van MamAditi willen graag een platform bieden voor jonge, zoekende ouders. De ervaring is aanwezig en de doorverwijzing staat op punt (naar borstvoedingsorganisaties, draagdoekconsulenten, ...), dit laat elke moeder vrij om mee te pikken waar ze interesse in heeft.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.