Hart voor pijn

Als pijn een deel wordt van je leven en je wereld op zijn kop komt te staan, heeft dit invloed op jezelf en op je omgeving. Als chronische pijnpatiënt kom je daardoor vaak in de kou te staan. Steun en begrip vinden bij elkaar kan hierbij een verschil maken. Dit is het doel van 'Hart voor Pijn', een praat- en meditatiegroep voor chronische pijnpatiënten.

Onder begeleiding van een psychologe is er eerst een mindfulness-meditiatie. Daarin wordt geleerd hoe men controle kan krijgen over de pijn, zodat deze verzacht en minder belastend wordt. Daarna worden ervaringen uitgewisseld aan de hand van zelfgekozen thema's.

Deelname aan de meditatie is vrijblijvend. De groep komt elke vierde vrijdag van de maand samen in Kemzeke bij Sint-Niklaas. Tussen 13.45 en 14.30 uur is er mindfulnessbeoefening met aansluitend een uurtje praatgroep. Beide kunnen afzonderlijk gevolgd worden. Graag een telefoontje vooraf naar Sabine.

Sabine De Cauwer Tel: 0485/51.12.17 e-mail: hartvoorpijn@hotmail.com

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.