Fibroveerke vzw

Na de diagnose van CVS of fibromyalgie zit men vaak met veel vragen, vooral in verband met het leven met deze aandoeningen, het aanvaardingsproces en de impact op de toekomst. Deze vereniging bouwt een brug tussen CVS- en fibromyalgiepatiënten want heel wat klachten zijn gelijkaardig. Het doel is om mede door de inzet van vrijwilligers, de patiënt en zijn omgeving te ondersteunen, begeleiden, zelfinzicht te ontwikkelen en in de samenleving meer begrip voor deze problematiek te creëren.

Er wordt een nieuwe impuls gegeven en het sociaal contact wordt bevorderd door bijeenkomsten, meetings, voordrachten en infodagen die de vzw organiseert over het hele land. Er zijn regionale praatgroepen waar de leden uit eigen streek elkaar kunnen leren kennen. Maandelijks zijn er ook crea-activiteiten met ontspannende opdrachten. Leden kunnen gratis boeken lenen uit de medische bibliotheek. Vier maal per jaar verschijnt het tijdschrift met tips en informatie, oproepen, vragen en reacties. Ieder lid kan met een unieke code deelnemen aan het gesloten forum op de website, mits persoonlijke kennismaking vooraf.

Hoogtepunt in 2012 is de pijnbeurs "Sapientia" op 7 juli 2012 in Deerlijk, waar diverse behandelingen worden voorgesteld, in de vorm van standen. Leden komen er gratis in. (locatie sporthal)

Beverenstraat 60 8540 DEERLIJK

Tel: 056/70.32.45 Fax: 056/70.32.45

Bereikbaarheid: telefonische permanentie op dinsdag van 18 tot 21 uur; daarna antwoordapparaat voor noodoproepen

e-mail: info@fibroveerke.be

Website: www.fibroveerke.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.