Mijn verhaal is er één van vallen en opstaan... Sinds meer dan 10 jaar probeer ik telkens opnieuw om terug de oude te worden, de Magda van weleer. Geveld door depressie, onzekerheid, CVS, taboes maar telkens naar mezelf op zoek.

Kontakt biedt mensen de gelegenheid om over hun gevoelens en moeilijkheden te praten. Zelfbewustwording is het doel, door contact te maken met de eigen gevoelens en van daaruit te zien hoe men in de wereld staat. Vanuit de visie dat het lichaam erg belangrijk is om tot dit inzicht te komen, werkt de groep vooral met expressie (dans, ademhalingsoefeningen, stem, ontspanningsoefeningen, tekenen ...).

Mens Onder Mensen Oudenaarde staat open voor mensen die compleet vastzitten en het leven nog moeilijk aankunnen, voor mensen die niet meer echt kunnen voelen, in een conflictsituatie verkeren of vast geraken door eenzaamheid; voor wie is blijven steken in het verleden of voor wie verkrampt leeft.

Wie zijn wij?

Altis is een zelfhulpgroep voor mensen die te kampen hebben met een depressie. Aangezien depressie tegenwoordig nog steeds een onbesproken en onbegrepen ziekte is, zoeken lotgenoten die dagelijkse hun leidensweg af te leggen hebben soms tevergeefs in hun nabije omgeving naar hulp. Dankzij de zelfhulpgroep, vinden medemensen die te kampen hebben met dezelfde aandoening hun weg naar elkaar, medemensen, die begrijpen wat je doormaakt, en waarmee je je eigen ervaringen kan delen.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.