Praten met Magda (Depressie)

Mijn verhaal is er één van vallen en opstaan... Sinds meer dan 10 jaar probeer ik telkens opnieuw om terug de oude te worden, de Magda van weleer. Geveld door depressie, onzekerheid, CVS, taboes maar telkens naar mezelf op zoek.

Met professionele hulp maar ook via zelfhulp bruggen bouwen... Soms lukt het, soms niet ... en het vallen is vaak lastig om te verteren. Door de jaren heen heb ik ervaren hoe verschillende therapieën je op weg kunnen helpen. Erover kunnen praten met lotgenoten is telkens een verrijking voor me geweest.

Dit wil ik ook met jullie delen en daarom dit initiatief, om regelmatig met lotgenoten over bepaalde thema's levenservaringen uit te wisselen.

Voel je je ook aangesproken?

Aarzel dan niet en probeer de drempel te overschrijden om samen te praten. Op een rustige locatie, in een kleine groep met elkaar keuvelen. Ik ben geen therapeut en zal daarom nooit bestaande therapieën gaan vervangen. Ik probeer echter aan een behoefte te beantwoorden om lotgenoten onder elkaar vrij met elkaar van gedachten te wisselen. Hopelijk verlaagt die drempel na een verhelderend gesprek met lotgenoten. Samen praten met Magda in de hoop onze levenservaring te verrijken...

Dit groepsaanbod is er voor mensen die aarzelen om de stap te zetten naar hulpverleners; die ervaringen willen horen van anderen; die ook eigen ervaringen en eventuele successen kwijt willen en misschien overwonnen hebben. Er wordt geen professionele hulp aangeboden maar er desnoods wel de weg naar gewezen.

De volgende samenkomsten gaan door in Den Ark in Waregem. Dit nieuwe gebouw is gelegen aan het jeugdcentrum te Waregem in de Zuiderlaan 44. Het is gemakkelijk bereikbaar, met een grote (gratis) parking.

Contact

Tel: 0486/42.38.34          

E-mail: magda@pratenmetmagda.be        

Website: www.pratenmetmagda.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.