Narcotics anonymous - anonieme verslaafden

NA is een non-profitgemeenschap van mannen en vrouwen voor wie drugs een ernstig probleem waren geworden. In NA komen herstellende verslaafden geregeld bij elkaar om elkaar te helpen clean te blijven. De enige vereiste voor lidmaatschap is het verlangen om te stoppen met gebruiken. Men moet niet clean zijn om deel te nemen, maar na de eerste bijeenkomst wordt aangeraden terug te blijven komen en clean te worden.

Het is mogelijk te stoppen met gebruiken met hulp van het twaalfstappenprogramma. Herstel houdt niet op bij alleen clean zijn. Wanneer men zich onthoudt van alle drugs wordt men geconfronteerd met gevoelens waarmee men nooit met succes om heeft kunnen gaan. Men ervaart zelfs gevoelens die men in het verleden niet kon hebben. Om ook hiermee te leren omgaan is de steun van de groep van groot belang.

Anonimiteit wordt in NA gewaarborgd. Er zijn een aantal bijeenkomsten per week in Antwerpen, Hasselt, Brussel, Luik en Charleroi. Een folder en andere publieke informatie is ter beschikking.

Tel: 0476/93.21.33 GSM: 0498/84.43.17
e-mail: info@na-belgium.org
Website: www.na-belgium.org

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.