Advies en dienstbetoon aan mannen in scheiding

ADAMS wil deskundig advies i.v.m. echtscheiding, omgangsrecht, alimentatie, enzomeer verlenen aan mannen in of na een echtscheiding en vechten voor de gelijkberechtiging van man en vrouw in echtscheidingsprocedures. De vereniging verstrekt een informatiepakket over de echtscheidingsproblematiek en over de verschillende procedures die gevoerd kunnen worden.

Echtscheidingsbemiddeling wordt aangeraden om in der minne uit elkaar te kunnen gaan. ADAMS streeft naar de oprichting van familierechtbanken gespecialiseerd in relationele problemen en is voorstander van strikte beperking van alimentatie in tijd en omvang. ADAMS strijdt voor de rechten van gescheiden vaders in de relatie met de kinderen en denkt hierbij ook aan de rechten van de grootouders t.o.v. hun kleinkinderen. ADAMS geeft ook juridisch advies aan leden.

Elke tweede dinsdag van de maand is er een opvang- en infovergadering in Oostende, uitgezonderd in juli en augustus. Informatieverstrekking via folder, infobrochure en tweemaandelijks infoblad 'De Boei'.

Havenstraat 19 8400 OOSTENDE

Tel: 059/32.07.94 Fax: 059/32.07.94 e-mail: adamsvzw@telenet.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.