Werkgroep co-ouderschap en gelijkmatige beurtelingse huisvesting

Deze werkgroep staat open voor 'co-ouders' en 'nest-ouders' en voor hen die dit proberen te worden of het geweest zijn; alsook voor hun hulpverleners (bemiddelaars, notarissen, advocaten, rechters, wetgevers, studenten, journalisten enz.). Men kan er deskundige informatie en hulp krijgen op praktisch, juridisch, fiscaal, sociaal en opvoedkundig vlak.

De Werkgroep verzamelt objectieve informatie gebaseerd op empirisch wetenschappelijk onderzoek en trekt daaruit praktische conclusies voor de kinderen, hun scheidende of gescheiden ouders, en andere betrokkenen in de hulp- of dienstverlening.

Een gespecialiseerde (echt)scheidingsbemiddelaar helpt de (toekomstige of huidige) 'co-ouders' en 'nest-ouders' de nodige afspraken te maken en eventueel op papier te zetten. Er kan een regionale co-oudergroep georganiseerd worden, waar men van elkaars ervaringen kan leren en waar men morele steun krijgt.

Jan Piet H. de Man Ter Voortlaan 58 2650 EDEGEM

Tel: 03/440.53.26 Fax: 03/440.53.26 Bereikbaarheid: namiddag

e-mail: de.man@scarlet.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.