Anonieme overeters

De Anonieme Overeters is een gemeenschap van mannen en vrouwen die hun ervaring, kracht en hoop met elkaar delen om hun gezamenlijk probleem, namelijk dwangmatig omgaan met voedsel, op te lossen en anderen te helpen bij hun herstel.

De enige vereiste voor lidmaatschap is het verlangen om te stoppen met dwangmatig omgaan met voedsel in al zijn aspecten: zowel ongecontroleerd als gecontroleerd eten, niet eten, vreetbuien of overgeven, diëten - als het maar dwangmatig is. Dik of dun, gewicht speelt geen rol. Het gaat erom dat deze drang het leven stuurloos maakt en de levenskwaliteit in slechte zin bepaalt. Door bijeenkomsten bij te wonen is men lid.

De werking van de Anonieme Overeters is gebaseerd op twaalf stappen en tradities tot herstel die gericht zijn op een innerlijke verandering. Door de anonimiteit vallen de barrières weg die mensen in het dagelijks leven van elkaar scheiden. Er is wekelijks een bijeenkomst. Een folder kan worden aangevraagd.

e-mail: info@anoniemeovereters.be

Website: www.anoniemeovereters.be

Gerelateerde items (op tag)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.