Uranus, contactgroep voor mensen met epilepsie en belangstellenden

Werking: Uranus is ontstaan in 1983 in samenwerking met de Liga tegen Epilepsie. De doelstellingen zijn voornamelijk de onwetendheid en vooroordelen rond epilepsie wegwerken, informatie doorgeven aan mensen die niet direct met epilepsie geconfronteerd worden en lotgenoten met elkaar in contact brengen om ervaringen uit te wisselen en onderlinge steun mogelijk te maken.

'Uranus' richt zich vooral naar volwassenen met epilepsie en is actief in de provincie West-Vlaanderen. Ook belangstellenden zijn welkom. Jaarlijks worden er drie contactnamiddagen georganiseerd telkens op zaterdagnamiddag, waarvoor de leden telkens een persoonlijke uitnodiging krijgen. Dit kunnen informatievergaderingen zijn rond bepaalde onderwerpen (medicatie, autorijden en epilepsie, sport en epilepsie enzovoort) of praatnamiddagen waarop eigen ervaringen kunnen worden uitgewisseld. In samenwerking met andere epilepsiegroepen geven zij de 'Epikrant' uit (viermaal per jaar); folders kunnen bekomen worden bij de Liga tegen Epilepsie West-Vlaanderen.

Contact

Vincent Storms Plein 2 bus 36 8500 KORTRIJK

Tel: 056/22.89.42 Bereikbaarheid: 9-12 uur

E-mail: info@epilepsiegroep-uranus.be

Website: www.epilepsiegroep-uranus.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.