Je wilt je gokgewoontes veranderen?

Je wilt minderen of stoppen met gokken?

Dan kan je op deze website anoniem een zelfhulpprogramma volgen. Je noteert dagelijks hoe lang je gokt en hoeveel geld je eraan besteedt. Daarnaast voer je een aantal opdrachten uit om je te helpen bij het bereiken van je doel.

Je werkt volledig zelfstandig. Het programma is 24 uur per dag toegankelijk en je beslist zelf over wat je wil bereiken.

Bovendien is het kosteloos!

http://www.gokhulp.be/zelfhulp

Zelfhulpgroep Verslaving vzw De Bongerd begeleidt reeds sinds 1982 mensen met een verslavingsprobleem naar een bevrijd-stabiel-nuchter-clean leven, zonder verslaafdmakende en verslavingsonderhoudende vervangende drugs en zonder kosten. Vanuit de visie dat verslaving geen ziekte is, biedt de groep opvang, herstel en nabegeleiding aan alcohol-, medicatie-, legale en illegale drugs- en gokverslaafden.

De Werkgroep biedt de hoogste kwaliteit van (zelfhulpgroep / diensten) vandaag. Daardoor, geven we een superieure service aan onze leden, en staan hen bij in het verwezenlijken van hun doelstellingen. Onze ervaring en toewijding aan kwaliteit hebben ons verdiend de reputatie als de beste in ons domein opgeleverd.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.