CAW Archipel Groot Eiland vzw groep "Vrijdag"

Vrijdag was de man die Robinson Crusoe's eenzaamheid doorbrak door zijn komst op het onbewoonde eiland. Analoog aan dit verhaal, wil groep 'Vrijdag' (een initiatief van CAW Archipel-Groot Eiland) de eenzaamheid in Brussel doorbreken. Via eenvoudige activiteiten wil 'Vrijdag' Brusselaars met elkaar in contact brengen.

Vooral zij die het financieel en sociaal moeilijk hebben, worden aangesproken. Zo kunnen ook bewoners uit de Brusselse onthaaltehuizen en gemeubelde kamers terecht in de groep wanneer zij nieuwe contacten willen uitbouwen of een avond zorgeloos genieten.

Per maand zijn er twee activiteiten: een ontmoetingsavond of een film, een uitstap of een optreden, enz. De deelnemers zijn zowel Nederlandstalig als Franstalig. De groep wordt begeleid door een professionele kracht en een vrijwillige begeleider. Deelname in de kosten bedraagt tussen 1-5 euro per avond; het project wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

Willem Defieuw / CAW Archipel-Groot Eiland

Groot Eiland 84

1000 BRUSSEL

Tel: 02/502.66.00 Tel: 0471/72.81.08 e-mail: willem.defieuw@hotmail.com

Bereikbaarheid: kantooruren - op de voicemail van het gsmnummer kan men een bericht inspreken

Website: CAW Archipel Groot Eiland vzw

Gerelateerde items (op tag)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.