Hepatotransplant-Gent vzw

Men besluit tot een transplantatie van de lever wanneer de lever zijn functie niet meer vervult. Bij volwassenen is dit voornamelijk ten gevolge van een ongeval, levercirrose of -tumoren. Bij kinderen gaat het vooral om misvormingen van de galwegen en metabolische stoornissen.

HEPATOTRANSPLANT-GENT vzw

Werking: De belangrijkste doelstelling van Hepatotransplant-Gent is het verlenen van morele steun en het verstrekken van informatie aan levertransplantatiepatiënten. Verder benadrukken zij ook de levensbelangrijke orgaandonatie en bevorderen de samenwerking tussen verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven. Zij zijn een zelfhulpgroep en op de eerste plaats komt de uitbreiding van de onderlinge contacten door de transplantatiepatiënten de kans te geven raad te vragen bij anderen die het reeds meemaakten; na de transplantatie indien gewenst een bezoek te brengen; maandelijks gelegenheid te bieden om ervaringen uit te wisselen in de 'praathoek'.

Roger Moeskops Sint-Laurentiuslaan 9 bus 002 9041 OOSTAKKER

Tel: 09/251.23.81
e-mail: hepato.gent@telenet.be

Gerelateerde items (op tag)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.