Belgische vereniging voor Longfibrose vzw

Hepatotransplant-Gent vzw - Heel wat mensen die voor het eerst met longfibrose geconfronteerd worden, hadden nog nooit van deze aandoening gehoord. Vooral de ernst van de ziekte kan voor de patiënt en zijn omgeving zeer ingrijpend zijn.

 

Door regelmatig bijeenkomsten in te richten willen graag zoveel mogelijk lotgenoten en hun familie bereiken en betrekken bij onze werking teneinde ervaringen uit te wisselen, vooral in verband met de sociale gevolgen voor de patiënt en zijn naaste omgeving.

Langs onze website, en alle andere media ( pers - radio - tv - ), willen wij een zo breed mogelijk publiek bereiken, patiënten, dokters, verzorgers, sociale werkers enz. teneinde deze zeldzame aandoening zo veel mogelijk kenbaar en herkenbaar te maken. In het bijzonder willen wij alle overheden sensibiliseren om deze zeldzame ziekte te erkennen en zo de nodige ondersteuning en tussenkomst te bekomen.

Anderzijds willen wij door correcte informatie de leden steeds op de hoogte houden over de evolutie in de verzorging en begeleiding van de patiënten.

Om onze toekomstmogelijkheden zo goed mogelijk te kunnen inschatten streven wij er ook naar ons te laten informeren over de vorderingen in het wetenschappelijk onderzoek.

e-mail: info@longfibrose.org Website: www.longfibrose.org

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.