Meerlingen.org

Meerlingen.org - Onze leden zijn voornamelijk ouders van meerlingen die op zoek zijn naar informatie over en tips uitwisselen voor de opvoeding en ontwikkeling van meerlingen.

Deze website bestaat uit 3 onderdelen:

1. Het meerlingenforum Dagelijks worden er op het forum nieuwe verhalen, tips, vragen en informatie gepost door onze leden over meerling en gerelateerde thema's. Om deze informatie te bekijken dien je wel geregistreerd te zijn als lid. Dit is geheel gratis en kan trouwens volstrekt anoniem. Als lid hoef je trouwens niet actief deel te nemen aan de discussies, je kan alles passief meevolgen.

2. De webshop Omdat je best verschillende aanbieders vergelijkt vooraleer je online koopt hebben we een prijsvergelijkingsapplicatie gebouwd die je toelaat de prijzen voor baby- en kinderproducten met elkaar te vergelijken.

3. De artikels & informatiepagina's Sommige discussies van het forum herschrijven we naar een artikel. Ook wanneer er interessante nieuwsberichten omtrent relevante onderwerpen verschijnen dan proberen we ze ook hier steeds een plaats te geven.

Deze community focust zich niet enkel op het medisch-wetenschappelijk aspect van dit dubbel fenomeen, maar schenkt ook volop aandacht aan de dagelijkse vreugde en probleempjes die een meerling met zich mee kan brengen. Er zijn regelmatig activiteiten en samenkomsten die men terugvindt in de agenda en daarnaast is er een ruim aanbod aan thema's waarrond men kan uitwisselen via het forum.

Email: ash_extenseo@hotmail.com

Website: www.meerlingen.org

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.