logoWelkom bij Gewenst Kind dienst voor binnenlandse adoptie. Op deze site vind je info voor ongewenst zwangere vrouwen die meer willen weten over adoptie, voor mensen die willen adopteren, voor geadopteerden en afstandsouders. Gewenst kind bemiddelt in adoptie en verleent nazorg aan alle betrokken partijen van het adoptiegebeuren.

Daarnaast proberen wij geadopteerden en afstandsouders die naar elkaar op zoek zijn te helpen via de zoekertjes van VZW Zoekregister.

Ongeveer 10 à 15% van de koppels met kinderwens wordt geconfronteerd met vruchtbaarheidsproblemen. De oorzaken van onvruchtbaarheid (infertiliteit) kunnen erg uiteenlopend zijn en zowel bij de man als bij de vrouw voorkomen.

De Verdwaalde Ooievaar – Netwerk Fertiliteit, is gegroeid uit een groep mensen die op 1 of andere manier iets te maken hebben met fertiliteit. Hetzij professioneel, hetzij empathisch, hetzij “uit ondervinding”. Zelf hebben we verschillende watertjes doorzwommen, de één al meer dan de ander, en verschillende hemelruimtes doorkliefd om al dan niet het gezin van onze dromen te vormen.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.