Nabestaanden Van Donoren vzw

Nabestaanden Van Donoren vzw - Op het moeilijkste moment in het leven – bij het overlijden van de partner, kind, broer, zus of een ander dierbaar familielid - kan men geconfronteerd worden met de vraag om orgaandonatie. Hoewel elke Belg, tenzij er verzet werd aangetekend, automatisch in aanmerking komt als donor, wordt toch nog steeds de vraag gesteld aan de nabestaanden van de pas gestorvene.

We willen als vereniging U zo goed mogelijk proberen te helpen met vragen rond orgaandonatie, vragen over het verlies van uw familielid, andere vragen. Ook kunnen we U in contact brengen met lotgenoten of transplantatiecoördinatoren indien U een gesprek wil hebben met één van hen. We hopen door middel van onze vereniging te kunnen bijdragen tot een stukje troost in het verlies dat U geleden heeft. Hoe we dat concreet willen invullen vindt U hieronder :

We willen U graag :

  • Een luisterend oor bieden.
  • Wij kunnen U in contact brengen met lotgenoten.
  • Wij willen proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
  • Wij kunnen U doorverwijzen en/of in contact brengen met de transplantatiecoördinator.
  • Wij brengen jaarlijks een contactblad uit waarin U verhalen kan lezen van zowel nabestaanden van donoren als van ontvangers van een orgaan + interviews met artsen en transplantatiecoördinatoren
  • Wij organiseren elk jaar in oktober onze NABESTAANDENDAG, een dag waarop zowel nabestaanden van donoren als getransplanteerden worden uitgenodigd.

Nabestaanden Van Donoren vzw

Antwerpsebaan 404

2040 ZANDVLIET

Tel: 078/15.00.74

e-mail: contact@navado.be

Website: www.navado.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.