Actief WW Limburg

Het 'alleenstaan' in een gezin, met of zonder kinderen valt niet mee. Samen met verdriet dat men te verwerken krijgt, wordt men soms geconfronteerd met een gevoel van "niet begrepen worden" door familie of omgeving. Dit kan tot gevolg hebben dat men zich opsluit tussen de muren waar men zich veilig voelt. Het gevolg hiervan is het totale isolement.

Zich daarvan bewust, besloten enkele weduwen en weduwnaars 'belangeloos' een vriendengroep van lotgenoten op te richten om voor elkaar een steun te zijn in deze fase van het leven: Actief WW Limburg.

Er is één ontmoetingsmoment per maand in Houthalen, naast activiteiten zoals wandelen, fietsen, bowlen, film, etentjes enz. Geen leeftijdsbeperking, geen lidgeld, geen verzekering, vrijblijvend.

Lea Lijnen

Toekomststraat 29

3530 HELCHTEREN

Tel: 011/60.45.88

e-mail: lea_kk@skynet.be

Website: www.actiefww.be

PARTNERVERLIES DOOR OVERLIJDEN

Het verlies van de partner gaat vaak gepaard met ontreddering. De achtergebleven partner komt in een isolement terecht waar hij/zij moeilijk alleen uit geraakt. Naast het verdriet, de ontreddering, de eenzaamheid treden vaak tal van moeilijkheden op zowel van emotionele als van sociale, psychologische, juridische en administratieve aard.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.