Weduwen en weduwnaars Gent

Na het definitieve afscheid van de echtgenoot/echtgenote kan bij de achterblijvende partner een grote emotionele nood ontstaan, aan het doorbreken van de stilte en de eenzaamheid, aan affectie, aan begrip vooral. De vereniging "Weduwen en Weduwnaars Gent" wil hieraan tegemoetkomen, verwerking van het groot verdriet en gemis ondersteunen, eventuele sporen van depressie aldus ombuigen.

Een mix van passende activiteiten geeft optimale gelegenheid aan de leden om elkaar te begrijpen en aan te voelen, in een vriendelijke en ontspannen sfeer, en dit mits een zeer bescheiden lidgeld. Leeftijd speelt geen rol, een folder of andere informatie is te verkrijgen op onderstaand adres.

Marcel Claeys Westergemstraat 255 9032 WONDELGEM

Tel: 09/258.14.60 e-mail: marcel.claeys@base.be

Website: www.everyoneweb.be/weduwenenweduwnaars

PARTNERVERLIES DOOR OVERLIJDEN

Het verlies van de partner gaat vaak gepaard met ontreddering. De achtergebleven partner komt in een isolement terecht waar hij/zij moeilijk alleen uit geraakt. Naast het verdriet, de ontreddering, de eenzaamheid treden vaak tal van moeilijkheden op zowel van emotionele als van sociale, psychologische, juridische en administratieve aard.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.