Vriendenkring voor weduwen en weduwnaars Antwerpen

Deze groep wenst in de eerste plaats een vriendenkring te zijn voor weduwen en weduwnaars. Dit houdt in dat ze zich slechts openstellen voor mensen uit de regio Groot-Antwerpen, vanaf 55 tot de leeftijd van 70 jaar. Zij wensen ook de groep klein te houden om zodoende een hechte kennissenkring te vormen, wat niet inhoudt dat de groep nieuwe leden schuwt.

Om hun leden uit hun isolement te houden besteden zij veel aandacht aan socioculturele activiteiten. Elke eerste vrijdag van de maand is er vrijblijvend een kennismakingsavond. Men stelt voorafgaandelijk telefonisch contact erg op prijs.

Adeline Switsers

Gebroeders Blommestraat 34/2

2140 BORGERHOUT

Tel: 0477/36.35.91

PARTNERVERLIES DOOR OVERLIJDEN

Het verlies van de partner gaat vaak gepaard met ontreddering. De achtergebleven partner komt in een isolement terecht waar hij/zij moeilijk alleen uit geraakt. Naast het verdriet, de ontreddering, de eenzaamheid treden vaak tal van moeilijkheden op zowel van emotionele als van sociale, psychologische, juridische en administratieve aard.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.