Wij ook België

Deze vereniging heeft tot doel alle mannen boven vijftig jaar die problemen hebben met prostaataandoeningen te helpen om samen met hun levenspartner en familie een gezond en productief leven te leiden op fysiek, psychisch, spiritueel en sociaal gebied. De groep wil dit realiseren door georganiseerde discussies, zowel formele als informele, in relatie tot de meest actuele en permanent evoluerende geneeskundige opties.

De vereniging verstrekt voorlichting aan het grote publiek en wil een forum bouwen om de objectieve feiten rond prostaatziekten te verzamelen en te evalueren zodat een persoonlijke keuze kan worden gemaakt in behandeling en rehabilitatie. Zij wil vooral praktische voorlichting geven aan mannen die te maken hebben met deze aandoeningen en hen mentaal sterken vanuit de gedachte: 'helpen door begrip en kennis'. Ten slotte zal de vereniging een bijzondere inspanning leveren om door uitwisseling met lotgenoten, professionelen en familie negatieve ervaringen op te vangen.

Oncologisch Centrum/Brigitte Dourcy-Belle-Rose Lange Gasthuisstraat 35-37 2000 ANTWERPEN

Tel: 03/338.91.54 Fax: 03/338.91.52 Bereikbaarheid: iedere werkdag 9-15 uur

e-mail: wij_ook@hotmail.com Website: www.wijook.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.