Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie

Het Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie (GPP) ijvert voor de verbreiding van de psychoanalyse en voor het overbrengen van het analytisch weten, volgens de krachtlijnen die Lacan aanbracht in het veld dat door Freud werd geopend met de ontdekking van het onbewuste.

 

Door het uitgeven van publicaties, het organiseren van studiedagen, voordrachten, ontmoetingsdagen, congressen, opleiding, wil het Gezelschap bijdragen tot de verbreiding van het analytisch weten en het ondersteunen van zij die in het klinisch veld werkzaam zijn.

Het Gezelschap wil een plaats geven aan al wie interesse betoont in de psychoanalyse en het verlangen heeft daarover met andere leden van een groep in dialoog te gaan.

Contact

Wie interesse heeft in, of vragen heeft rond een eventueel lidmaatschap bij het Gezelschap voor Psychoanalyse en Psychotherapie (GPP) kan zich wenden tot de voorzitter Wim Galle, of tot de secretaris onthaal Els Therssen

Voor vragen rond het GPP, kunt u steeds contact opnemen met de voorzitter Wim Galle of met de secretaris onthaal Els Therssen.

Voor vragen en/of bemerkingen rond deze website, kunt u contact opnemen met de secretaris website (webmaster) Frederik Van Driessche.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.