vzw Childcry

CHILDCRYBen je het slachtoffer van enige vorm van misbruik, in welke mate ook, dan is het enorm belangrijk om dit niet in je eentje te proberen verwerken of op te lossen. Steeds meer kan men rekenen op hulp, maar om hiervoor bereikbaar te zijn, is de eerste stap dikwijls de belangrijkste. Doorbreek de stilte, praat erover.

Bij vele lotgenoten was die eerste stap niet gemakkelijk maar het was wel het begin van een nieuw leven en de kans om toch nog gelukkig te worden. Wij proberen hier op dit vlak informatie en steun aan te bieden en de mogelijkheid om er over te praten en samen naar oplossingen te zoeken of door te verwijzen naar gepaste hulpkanalen.

CHILDCRY

Werking: Deze vriendenkring is opgericht om een lichtpuntje te zijn voor slachtoffers en medeslachtoffers (partners, ouders, vrienden) van seksueel misbruik en geweld. Naast het helpen van lotgenoten en het aanbieden van een luisterend oor, wil de vereniging seksueel misbruik uit de taboesfeer halen. Het is niet de bedoeling de plaats in te nemen van de vele hulpverleners of organisaties; wel om lotgenoten te helpen in het vinden van oplossingen en het bereiken van een betere levenskwaliteit. Vanuit de eigen ervaring(en) willen zij aantonen dat hulp zoeken de moeite loont.

Elke laatste zaterdag van de maand kan men aansluiten bij de 'wandelingen aan zee', een ontmoetingskans met lotgenoten. Contactname kan ook individueel via het prikbord op de website, via mail, telefonisch of schriftelijk.

CHILDCRY

Graaf Jansdijk 61 - 2

8370 BLANKENBERGE

Tel: 0495/470.470

e-mail: info@childcry.com

Website: www.childcry.com

Memo: oudere site maar nog bereikbaar: www.kinderkreet.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.