Sow Hé vzw

" Sow Hé! " is een zelfhulpgroep van/voor lotgenoten van seksueel misbruik op welke wijze en door wie dan ook. Of het nu gaat om een bekende of een onbekende, over een familielid of iemand buiten de familie. Iedereen die wil werken, in alle veiligheid, aan herstel is welkom.     

Deze groep ervaringsdeskundigen komt maandelijks samen om te praten over de dingen waar ze mee kampen tengevolge van hun traumatische ervaringen. De begeleiding bestaat uit mensen die het zelf hebben meegemaakt en al een hele weg hebben afgelegd. Er zijn groepen in Leuven (Tildonk), in Gent en in Antwerpen (Berchem). Iedereen die aan haar/zijn herstel willen werken is welkom.

Lotgenoten mogen indien zij wensen een vertrouwenspersoon mee brengen (therapeut, goede vriend(in) of partner). Deze dient dan wel ook zijn/haar ervaringen te delen.

Aan de zijlijn is er ondersteuning door mensen die reeds jaren vertrouwd zijn met de problematiek. Deelnemen aan samenkomsten kan na een persoonlijk gesprek.

Sow Hé vzw

Woeringstraat 66

3150 TILDONK

Tel: 0486/12.88.14

Bereikbaarheid: telefonisch contact met Tilly: tussen 9 en 21 uur

e-mail: samenopwegnaarherstel@hotmail.com

Website: www.sowhe.webs.com

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.