Vereniging spina bifida/hydrocephalus vzw (VSH)

Vereniging spina bifida/hydrocephalus vzw (VSH)

De vereniging wil de optimale integratie van elke persoon met spina bifida en hydrocephalus (waterhoofd) bevorderen, rekening houdend met zijn mogelijkheden en in functie van zijn handicap. Informatie verstrekken (op alle terreinen) en bevorderen van onderlinge contacten zijn hierbij belangrijke middelen.

De vereniging wil jonge ouders opvangen die pas een kindje met spina bifida of hydrocephalus kregen, evenals volwassen spina bifida-hydrocephaluspatiënten en jongeren. Ook personen die professioneel betrokken zijn bij de zorgverlening aan personen met de aandoening kunnen op hen een beroep doen. Driemaandelijks geeft de vereniging een tijdschrift uit. Er worden gespreksavonden, contactdagen, familie- en jongerenweekends en volwassenenweekends, een zelfredzaamheidsweek, workshop en studiedagen georganiseerd. Verdere informatieverstrekking via een folder, brochures en een video (over de jongerenweekends en de zelfredzaamheidsweek).

Nationaal secretariaat

Spiegel 13

9860 OOSTERZELE/SCHELDEWINDEKE

Tel: 09/324.41.36

Fax: 09/324.41.36

e-mail: spinabifida@pandora.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.