Boks VZW is een parapluorganisatie voor alle stofwisselingsziekten, welke individueel te zeldzaam zijn om belangstelling en steun van het grote publiek te krijgen.

Via deze site wensen we onze werking wat toe te lichten & U op de hoogte te houden van onze laatste activiteiten. Kijk gerust eens rond !

Vele kleintjes maken BOKS vzw GROOT !

Wist jij dat je BOKS ook op andere manieren kan steunen dan enkel met je lidgeld ?

Wist jij dat je BOKS op die manier helpt om zijn broodnodige werking verder te zetten ?

Wist jij dat je BOKS groot kan maken door elke maand een klein bedrag te geven ?

Wist jij dat je BOKS daarmee enorm helpt om zich elke dag opnieuw te blijven inzetten voor kinderen, jongeren en volwassenen met een stofwisselingsziekte ?

Je kan je bank de opdracht geven om elke maand een klein bedrag op de rekening van BOKS te storten. Je kan dit doen door even je bank binnen te stappen en de loketbediende de nodige formulieren te laten invullen en die te ondertekenen. Je kan dit ook doen via het internet en je homebanking of pc-banking. Een domiciliëring is vlug geregeld en je hoeft er verder niet meer aan te denken of er niets voor te doen.

Elke maand, dus een dozijn keer, 12 maal … een klein bedrag … Als het totaal bedrag na 12 maanden 40 € of meer is, krijg je van ons zelfs een fiscaal attest waarmee je je maandelijkse giften kan aftrekken van je belastingen. BOKS kan met die centjes enorm veel doen, bv. activiteiten voor onze leden organiseren en de bijdrage daartoe voor onze leden zo laag mogelijk houden … en je fiscaal attest wordt je automatisch bezorgd volgende jaar.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.