Stoma-Ilco v.z.w.

Stoma-Ilco v.z.w.Er zijn plaatselijke afdelingen verspreid over het ganse land, vooral in het Nederlandstalige gedeelte. De plaatselijke afdelingen worden ook stoma-clubs genoemd en werken onder de koepel van Stoma-Ilco vzw. De plaatselijke afdelingen hebben een eigen bestuur dat vertegenwoordigd is in Stoma-Ilco vzw Nationaal.

U ontvangt als lid ons driemaandelijks ons tijdschrift “Stoma-Nieuws” en het tijdschrift “Leven” uitgegeven door de Vlaamse Liga tegen Kanker. U zal op de hoogte gehouden worden van alle internationale, nationale en regionale activiteiten die plaats vinden.

 

Hoe kan ik lid worden van “Stoma-Ilco vzw”?

U stort 20 € op IBAN-nummer BE90 3300 5422 0832 van Stoma-Ilco vzw Nationaal met de vermelding: “Inschrijving als nieuw lid + naam en volledig adres” en vult het inschrijvingsformulier in dat je hier kan downloaden. Mail het ingevulde inschrijvingsformulier naar info@stomailco.be of stuur het per post naar onderstaand adres.

Stoma-Ilco v.z.w.

tav. Guido De Ron

Waterstraat 59

3130 Begijnendijk

Website: www.stomailco.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.