Lotgenotengroep veroorzakers verkeersongeval: Sinds haar oprichting komen regelmatig veroorzakers van een verkeersongeval of hun gezinsleden met hun vragen terecht bij Rondpunt. Veroorzakers van een verkeersongeval hebben vrij gelijkaardige behoeften als slachtoffers, en daarnaast ook specifieke noden.

Over-Hoop is een initiatief van gezinnen met een kind dat verkeersslachtoffer is. Zij willen hun ervaringen delen met andere gezinnen in een vergelijkbare situatie zodat ze zich minder alleen voelen met hun zorgen en verdriet. Geregeld duiken er immers nieuwe moeilijkheden en vragen op rond zorg, revalidatiemogelijkheden en beperkingen.

Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) is een nationale lotgenotenvereniging van families van jonge verkeersslachtoffers.

OVK is een lotgenotenvereniging. Zij is opgericht door ouders die een kind verloren in het verkeer, omdat zij vinden dat het verlies van een kind in het verkeer vaak te weinig aandacht en respect krijgt van de buitenwereld. Het prioritaire doel van OVK is hulp en bijstand bieden aan de families van jonge verkeersslachtoffers.

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.