HuisvandeMens Maasland

HuisvandeMens Maasland - Er zijn meer vrouwen dan mannen in Vlaanderen. De hogere levensverwachting van vrouwen speelt hierbij een rol. Onderzoek wijst echter uit dat de globale gezondheidstoestand van vrouwen minder goed is en dat zij ook meer met psychische problemen te maken hebben.

Ondanks hun numerieke overwicht is de zichtbaarheid van vrouwen in het maatschappelijk leven nog steeds gering. Het aandeel vrouwen op de arbeidsmarkt blijft stijgen, ook al blijft er een gevoelige achterstand ten opzichte van mannen. Vrouwengroepen komen op voor vrouwen, brengen hen samen en werken emanciperend.

Soms zit je ergens mee en heb je het gevoel dat je er alleen niet uit geraakt. Een vrijzinnig-humanistisch consulent kan een luisterend oor bieden en helpen jouw gedachten te ordenen, zodat je zelf weer verder kunt.

Hoe werken wij?

Door middel van open en vertrouwelijke gesprekken proberen we, samen met jou, de vragen die er zijn helder te krijgen. We hebben aandacht voor jouw gedachten, gevoelens en beleving. We bieden geen kant-en-klare oplossingen, maar we ondersteunen je bij het vinden van eigen antwoorden.

Waarmee kan je bij ons terecht?

Persoonlijke thema's: depressie, angsten, onzekerheid, stress, verslaving, ...

Relatieproblemen: partner, ouder-kind, collega's, klasgenoten, geweld, discriminatie, eenzaamheid, ...

Verlies: echtscheiding, werk, houvast, geloof, ziekte, overlijden, ...

Levensvragen/ zingeving: wie ben ik? Waar wil ik naartoe? Waarom moet mij dit overkomen? Heeft het (nog) zin? Wat beteken ik? ...

Dit zijn een aantal voorbeelden van onderwerpen waarover mensen het hebben tijdens zo'n gesprek. Ook belangrijk is dat we gebonden zijn aan beroepsgeheim en dat deze dienstverlening gratis is.

Contactgegevens:

HuisvandeMens Maasland

Pauwengraaf 63

3630 Maasmechelen

Tel. 089/ 77 74 21

Fax. 089/ 77 74 22

Website: Huis van de Mens

Gerelateerde items (op tag)

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.