Zelfhulpgroep wijnvlek en hemangiomen

Zelfhulpgroep wijnvlek en hemangiomen - De zelfhulpgroep voor mensen met wijnvlekken en hemangiomen is een Limburgse vereniging die zich tot doel stelt de publieke opinie bewust te maken over wijnvlekken, hemangiomen en het syndroom van Sturge-Weber. We trachten een luisterend oor te bieden aan lotgenoten en hen te helpen met alle problemen die erbij komen kijken: administratieve en sociale begeleiding, het doorverwijzen naar de gepaste medische diensten,... Verder onderhouden we contacten met buitenlandse organisaties en medici en worden er regelmatig studiedagen en evenementen georganiseerd. Leden ontvangen onze nieuwsbrieven. Heb je vragen of wil je lid worden, dan kan je ons hier contacteren.

Er wordt contact gelegd en onderhouden met buitenlandse organisaties en medici en er worden studiedagen en evenementen georganiseerd. Er is een folder ter beschikking bij dermatologen en ziekenhuizen.

Jean Busselen

Opperstraat 128

3850 NIEUWERKERKEN

Tel: 011/59.19.70

Bereikbaarheid: na 19 uur

e-mail: jean.busselen@telenet.be

Website: http://users.telenet.be/wijnvlek

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.