Rustpunt vzw

Rustpunt vzw is een alternatief, spiritueel gerichte praktijk voor emotionele en mentale ontwikkeling door middel van therapieën gebaseerd op zowel psychische, mentale, emotionele en fysieke waarden.

De naam "Rustpunt" staat zowel voor tot rust komen, even weg van de hectische maatschappij, alsook voor steunpunt voor diegenen die het moeilijk hebben met de maatschappij, met mensen uit hun onmiddellijke omgeving, met zichzelf en/of het leven in het algemeen.

 

In Rustpunt worden een aantal therapieën en middelen aangereikt om jou de kans te geven jezelf te helen of via inzicht en begrip een weg te vinden naar een duurzame oplossing of naar bewustwording.

Met liefde en al onze energie willen wij jou alle mogelijke hulp bieden om je beter te voelen, meer voeling te krijgen met het echte leven om er bewust(er) van te worden dat er meer is dan wat we met ons stoffelijk lichaam kunnen waarnemen.

Hierdoor wordt het misschien mogelijk om een stapje korter bij de hemel op aarde te komen, dewelke wel degelijk voor iedereen bereikbaar is.

Genis: Hypnotherapie, Regressie- & Reïncarnatietherapie

Tel: 0498 47 09 48

E-mail: genis@rustpunt.be

Web: http://genis.rustpunt.be

Maak ons bekend

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website, een  blog of andere social-media dan kan u helpen om ons bekender te maken, plaats een  linkje naar www.zelfhulpwijzer.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!
Source: http://hartziekte.be/index.php/bijsluiters/voeding-en-vetten

Login

Twitter

Meest gelezen

Powerd by Pixelweb onderdeel van PeoplesProjects.